URGENT

L’Ajuntament de Malgrat contractarà 11 aturats per fer accions al barri de la Verneda

Compartiu aquesta història

 

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, dins el projecte Treball als Barris, per a la contractació d’11 persones amb una dedicació de dos terços de la jornada laboral durant 6 mesos.

El programa preveu la contractació de persones sense feina, inscrites en el Servei d’Ocupació, que actualment no cobren prestació d’atur i, preferentment, veïns del Castell o La Verneda. A banda d’aquests requeriments especials, cada lloc de treball té especificacions concretes A més, per a cada lloc de treball s’han de complir uns requisits específics.

Malgrat, que té en marxa un Projecte d’Intervenció Integral en el barri del Castell, va sol•licitar a finals de l’any passat una subvenció amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i el desenvolupament local. Finalment la subvenció ha estat concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu per un import de 70 mil euros. Amb aquests diners es contractaran 11 persones durant 6 mesos per fer 5 accions diferents en el barri de la Verneda i el Castell.

En concret faran un cens d’edificis que es troben en males condicions, també es faran intervencions ambiental en espais lliures, suport a accions de dinamització del mercat de treball, suport a Serveis Socials en atenció i proximitat a persones usuàries i un projecte per pintar façanes. Unes accions que es començaran a realitzar a partir de l’1 de març

Així mateix, dins de la mateixa convocatòria de Treball als barris, s’ha atorgat una subvenció de 42 mil€, per donar una resposta integral a les necessitats de les persones i les empreses en l’àmbit de l’ocupació i el desenvolupament local, dins l’actuació de Dispositius de Suport a la Inserció Laboral de col•lectius amb dificultats especials

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics