URGENT

El nou cap de Policia es presenta als companys una setmana abans que prengui possessió

Compartiu aquesta història

 

Divendres al migdia es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament la presentació del nou cap de la policia local de PLF. L’acte era només per presentar el nou comandament a la resta del cos de la policia, una setmana abans que prengui possessió del seu lloc, acte previst per aquest divendres, primer de mes.

El nou cap de policia, que és sergent, ve en comissió de servei provinent del cos de la Policia Local d’Olot, on segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, fa anys que presta servei.

Agustí afirma que el nou cap de policia ha convençut al govern local i que compleix els dos requisits que buscava el consistori; que fos un agent de fora del cos local i que tingués el rang de sergent.

Amb l’arribada del nou cap de policia, es pretén potenciar un cos de policia de proximitat. Diu l’alcalde que es tracta de tenir una policia que no faci por. Entre els projectes de futur del nou comandament policial hi ha resoldre els problemes que arrossega el cos local així com cercar i establir aliances amb altres policies per a fer serveis conjunts.

La policia local de PLF té 15 agents, i fa 2 anys que, el fins llavors cap de la Policia, Març Peña, va marxar a un altre municipi. Des de llavors un caporal ha assumit les funcions de cap de policia fins aquest proper divendres que, de nou, la policia local tornarà a tenir un cap de policia. Serà d’entrada per un període d’1 any, que és el temps pactat amb l’Ajuntament d’Olot i amb el propi sergent que ocuparà la plaça de cap de policia a PLF

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics