URGENT

Els sots 21 de bàsquet estrena la 2a fase de la lliga amb victòria

Compartiu aquesta història

 

L’equip es va imposar al Torroella, 64 a 75, en el primer partit disputat de la segona fase de la lliga. El proper partit serà contra el Palamós, aquest proper cap de setmana.

Qui començarà la segona fase aquest diumenge a les 11 del matí serà el junior que s’enfrontarà al Montessori Palau.

El sènior ha ensopegat aquesta última jornada a la pista del Palamós per 55 a 50. Aquesta derrota, la 15 de la lliga deixa el PLF penúltim amb 5 victòries. La propera jornada serà contra el Cornellà de Terri que és 11è amb 8 victòries i 12 derrotes.

L’infantil no ha jugat el seu partit del cap de setmana contra el Castelló, ja que s’ha ajornat per una altra data. Aquest contratemps fa que l’equip, que era líder de la taula, hagi caigut fins la 3a plaça de la lliga. El proper partit serà a contra el Torroella, que són els 6s a la classificació. El partit serà dissabte al matí a la pista dels gironins.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics