URGENT

Detenen 5 homes que robaven vehicles per enviar-los a Gàmbia

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos van detenir a finals de gener a Sils a 5 persones com a presumptes autores de set delictes de robatori i furt d’ús de vehicle. Entre els vehicles sostrets hi ha motocicletes robades a la nostre localitat a mitjans de gener.

Els agents que patrullaven per Sils van observar un contenidor portuari sobre un remolc, estacionat just al costat d’un camí i una masia.

Quan la patrulla es va aproximar al lloc va veure cinc homes carregant un turisme al contenidor, on ja hi havia altres vehicles sense matrícula i objectes diversos. A més, van constatar que al costat de la masia hi havia estacionats diferents vehicles a motor com ara furgonetes, ciclomotors i fins a 10 motocicletes.

Finalment, en un garatge annex de la casa es van trobar 15 bicicletes desmuntades així com electrodomèstics nous, radiadors per estrenar, dos ciclomotors més, una radial,entre d’altres elements una bomba d’aigua i una batedora de ciment.

De les indagacions es va determinar que les tres motocicletes amagades dins la furgoneta havien estat sostretes a Palafolls, Girona i Lloret. Tots aquests vehicles van ser tots retornats als seus legítims propietaris.

Una inspecció més acurada del contenidor va permetre comprovar que al seu interior hi havia 4 vehicles de gamma alta, 22 caixes de cartró amb roba, sabates, 11 televisors, un ordinador i fins 17 matalassos.

Tot apunta que els detinguts volien transportar el contenidor fins a Gàmbia per tal de vendre tots els vehicles que havien estat sostrets així com els altres objectes que es van intervenir.

Els cinc detinguts, d’entre 23 i 36 i la majoria veïns de Lloret, van passar a disposició del jutjat d’instrucció de Santa Coloma de Farners qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics