URGENT

PLF torna a apostar per les Associacions per l’organització de la Festa Major Petita

Compartiu aquesta història

D’aquí a un mes, en els dies festius de la setmana santa, el nostre municipi celebrarà la Festa Major Petita. Com ja va passar l’any passat, el consistori palafollenc ha confiat de nou en una programació basada en activitats organitzades des de les entitats locals.

Això permet incentivar la participació ciutadana i redueix notablement el cost de la celebració, ja que no hi ha contractacions d’activitats a professionals com orquestres o d’altres.

La Festa Major Petita d’enguany, que es celebrarà dissabte dia 30  i diumenge 31 de març amb activitats organitzades pel casal de l’Avi, la comissió de Pubillatge, Bang Cultura, els diablesfolls, la cobla de PLF, els Bastofolls i la colla gegantera.

Precisament la novetat d’enguany és que la Colla de Gegants de PLF ha preparat  pel diumenge una trobada de gegants i capgrossos que vol aplegar diferents colles de Catalunya i que ompliran de color, gralles i tradició els carrers de la nostra vila.

Aquesta serà només una de les activitats previstes, ja que  la festa també oferirà la proclamació de la Pubilla de PLF 2013 així com una audició de sardanes o una exhibició de ball de bastons.

Si l’any passat els diables van batejar la seva bèstia, enguany la colla Diablesfolls ha organitzat una cercavila de bèsties tant la de PLF com la de colles amigues i convidades.

La nit de dissabte està reservada per la festa musical amb un concert jove al casal de l’avi, que enguany serà cap i casal de la festa, ja que el teatre està en obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics