URGENT

El PSC proposarà a l’alcalde de Pineda per a president de Federació de Municipis de Catalunya

Compartiu aquesta història

 

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha anunciat aquest dilluns que proposarà l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, com a nou president de la Federació de Municipis de Catalunya. Ho ha anunciat en roda de premsa després de la reunió de la comissió executiva del PSC. Actualment Amor és portaveu del grup socialista a la Federació de Municipis i president de la comissió de Comerç i Turisme d’aquesta entitat municipalista. Xavier Amor és alcalde de Pineda des del 2007 i primer secretari del PSC del Maresme.

L’alcalde de Pineda, ha expressat el seu “agraïment per la confiança” de l’executiva del PSC, però demana ser respectuós amb el procés a seguir”. Amor considera que s’ha valorat la tasca feta també a nivell local i comarcal, i ha afegit que “caldrà lluitar per tots els reptes que en aquests moments tenen els municipis damunt la taula”.

El president de l’entitat era el fins ara alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que ha deixat els seus càrrecs polítics per la seva possible implicació en el cas Mercuri. Davant d’això, el PSC, ha proposat a Amor com a substitut de Bustos al capdavant d’aquesta entitat.

Pere Navarro ha explicat que els canvis aprovats en la cúpula del partit en el relleu de Bustos “són provisional”, ja que els socialistes segueixen creient en la seva innocència.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics