URGENT

Blanes obre la Comissió de Festa Major a la ciutadania

Compartiu aquesta història

 

La ciutat ha decidit ampliar a tots els ciutadans la possibilitat de formar part de la comissió que organitza la Festa Major de la localitat, que aquest any es farà del 21 al 28 de juliol. L’any passat l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament ja va posar en marxa una comissió per organitzar els actes de les festes de Santa Anna. Es tracta d’un grup de treball del qual van sorgir propostes que van acabar portant-se a la pràctica i que es van incorporar al programa. Ara, de cara a l’organització de les festes d’enguany, el Govern ha fet una aposta per incrementar la participació, obrint-la a tots els ciutadans de Blanes que creguin que poden fer alguna aportació, sense que sigui un requisit que pertanyin a una entitat del municipi.

D’aquesta manera, la Comissió aquest any la formaran representants d’entitats culturals i juvenils, d’associacions de veïns i també gent de Blanes en general.

Per facilitar aquesta participació en l’organització de la Festa Major de Sta Anna, ahir es va posar en marxa un enllaç al web municipal (blanes.cat/comissio) per facilitar les inscripcions.

Una altra novetat d’enguany és que es proposarà la creació de grups de treball perquè la feina sigui més operativa. Així es proposen 3 grups. El primer serà el que s’encarregarà d’organitzar les activitats per a joves i la programació de l’Escenari Jove que està previst que torni a repetir ubicació al passeig de Mar, a tocar del Club de Vela.

El segon grup coordinarà les activitats adreçades al públic adult i que, en la seva majoria, s’allotjaran a la plaça dels Dies Feiners. I, finalment, el tercer grup s’ocuparà de les activitats gestionades per entitats i que tindran lloc en espais concrets, amb una programació pròpia vinculada als objectius de les entitats.

Entorn a les festes d’enguany, el consistori encara no ha concretat quants dies hi haurà concurs de focs

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics