URGENT

Càritas reparteix un 8% més de bosses d’aliments de primera necessitat

Compartiu aquesta història

 

Segons informa Càritas Interparroquial de Blanes, l’any passat va fer entrega de 5300 bosses d’aliments a les persones més necessitades d’aquesta ciutat.

Aquesta xifra, que representa una mitjana de 15 bosses diàries, a comportat un augment del 8% respecte un any abans.

L’entitat solidària, que té un petit local a carrer Nou, ha hagut d’ampliar els seus serveis per l’allargament de la crisi i l’afectació directe a la ciutadania.

En aquest sentit a banda dels lots bàsics d’aliments, que es lliuren cada dimarts i dijous, Caritas també ofereix roba a canvi d’una simbòlica quantitat econòmica.

A banda d’aquesta vessant assistencial, l’entitat també ofereix diferents activitats socials com ara de costura, alfabetització o reforç escolar per a nens i nenes.

Totes aquestes línies d’actuació donen servei a unes 400 famílies de la ciutat i de poblacions veïnes.

A banda d’aquestes actuacions Caritas ofereix assessorament entorn a diferents temes, com ara les accions a fer en cas de no poder fer front a algun pagament com ara de subministrament o de la hipoteca. Un assessorament que no només es circumscriu a Blanes sinó que arriba també a la resta de poblacions veïnes.

Caritas Interparroquial de Blanes es sosté gràcies a l’activitat dels voluntaris, en té més de 70, i a les aportacions i donacions, bàsicament de privats, tant de diners com d’aliments.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics