URGENT

PLF organitza el seu primer CaniCross

Compartiu aquesta història

A finals de març es celebrarà a la nostra localitat la primera edició del CaniCross, una modalitat de cursa que es corre amb la companyia d’un gos lligat.

L´Associació Amics dels Animals i l´Ajuntament de Palafolls organitzen aquesta cursa amb la intenció de fer conèixer la tasca de l’entitat protectora dels animals i alhora aconseguir fons per a la seva activitat.

La cursa tindrà un recorregut d’uns 4 km, ja que sortirà de la plaça de les Valls d’Ax, al centre de PLF i arribarà fins al castell.

El recorregut és de 4 km, arribant al Castell de Palafolls. Inscripció 5 euros:.Tot els diners recaptats aniran destinats a l’Associació Amics dels Animals de Palafolls. Ho ha explicat la vicepresidenta de l’entitat, Cristina Dalmau.

La cursa, que cal fer amb el propi gos, està programada pel proper 24 de març i hi ha temps per apuntar-s’hi fins el dia 20 del mateix mes.

La inscripció, que inclou dorsal, beguda i entrepà, costa 5 € i cal formalitzar-se a la pròpia Associació dels Amics dels Animals o NG veterinaris.

A la cursa només podran participar gossos amb arnés, no només amb un collar, i que tinguis xip i la cartilla sanitària de vacunació correcte.

El corredor a de ser major d’edat o, en cas d’un menor, haurà d’anar acompanyat obligatòriament per un adult responsable que signarà la inscripció corresponent.

L’Associació d’Amics dels animals de PLF treballa en recollint, cuidant i rehabilitant animals abandonats a PLF. La crisi ha portat un augment d’abandonament de mascotes, pel que l’entitat es veu desbordada actualment amb més de 20 animals a les seves instal•lacions prop del Molí d’en Puigvert.

L’entitat, molt activa a les xarxes socials, busca també ajuda de voluntaris i aportacions econòmiques per fer front a la demanda d’ajuda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics