URGENT

Matí complicat a Renfe per les conseqüències del temporal

Compartiu aquesta història

 

Tot i que avui ja no ha plogut, els efectes del temporal de mar encara han complicat la circulació dels combois de rodalies aquest matí.

Els trens de la R1, la línia del Maresme, han patit durant gran part de la jornada retards de més de mitja hora. Els combois encara viatjaven per via única entre les estacions de Mataró i Vilassar de Mar fins a les 11 del matí, quan s’ha restablert la circulació a les dues vies.

Aquest matí la policia local de Malgrat encara mantenia tallat el camí de les Fàbriques a la zona de la Punta de la Tordera. En aquest punt els bassals d’aigua han desaparegut però havien deixat rere seu fang, canyes i troncs que la brigada de neteja de Malgrat han netejat durant el matí per restablir la normalitat en aquesta zona del municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics