URGENT

PLF requereix a Fecsa Endesa que revisi les línies que passen pel municipi

Compartiu aquesta història

 

El consistori ha demanat formalment a la companyia elèctrica que revisi, inspeccioni i repari els punts més malmesos del filat que passa per PLF.

Cada any, es recorda a Fecsa Endesa que remiri l’estat de la xarxa per evitar situacions de risc, com per exemple incendis provocats pel mal estat del cablejat.

Ho ha explicat el regidor d’urbanisme, Josep Rueda.

Precisament avui fa 3 anys de les fortes nevades que van provocar molts problemes a Ciutat Jardí. La neu, a banda de deixar incomunicada la urbanització via terrestre, també va malmetre la xarxa elèctrica provocant talls en el subministrament. Llavors el cablejat ja estava nmolt malmès, i arran de les nevades, la xarxa encara va quedar pitjor. En aquest sentit l’Ajuntament lamenta que només es facin arranjaments puntuals dels punts més conflictius i no pas de la globalitat de la xarxa.

3 anys després, la situació elèctrica a Ciutat Jardí és lleugerament millor, així com també la neteja dels espais verds que van quedar molt deteriorats arran de les nevades. En els mesos següents de les nevades va caler intervenir per retirar les restes vegetals provocades pel temporal. Rueda recorda que s’han invertit diners i esforços per netejar les zones verdes i els boscos, tot i que encara hi ha feina a fer. Ena quest sentit anuncia que aviat començaran els treballs per refer la franja perimetral de seguretat al voltant de Ciutat Jardí,

La magnitud de la nevada del 2010 va agafar desprevinguts a molts municipis, com PLF, que va tenir zones incomunicades i sense llum durant alguns dies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics