Malgrat torna a canviar banyeres per dutxes a la gent gran del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

10 malgratencs es beneficiaran de la 2a edició del programa d’arranjaments per a la gent gran, que impulsen conjuntament la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

Aquest programa pretén millorar les condicions de vida d’aquest col•lectiu a través de realitzar treballs i obres a les llars de la gent gran de la localitat amb la intenció d’adaptar la casa a les necessitats de la gent gran.

Amb aquestes intervencions, també es vol garantir una millora a les condicions de seguretat i higiene de les persones grans més vulnerables i que s’afavoreixi l’accessibilitat, l’autonomia personal i la qualitat de vida en els seus domicilis.

En aquest sentit, totes les intervencions van destinades a substituir banyeres per dutxes i les obres duren un dia i mig, com a molt.

Cada un d’aquests canvis costa uns 1.500 euros aproximadament -dels quals un 80% és aportat per la Diputació i el 20% restant, per l’Ajuntament.

Aquest programa beneficiaran a una 10a de persones majors de 75 anys que no hauran d’abonar cap quantitat econòmica per rebre aquestes millores.

Aquesta actuació, que començarà en les properes setmanes, es porta a terme amb la col•laboració del Projecte d’Intervenció Integral de la Verneda i el Castell.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics