URGENT

L’Amateur empata contra el segon i manté la distància

Compartiu aquesta història

 

El Maçanet es va avançar al marcador amb un gol a la primera part. No va ser fins la segona part que Pajuelo va aconseguir l’empat pels palafollencs amb el que va acabar el partit. El repartiment de punts permet al PLF mantenir la distància amb la que es manté en solitari al capdavant de la classificació. El proper rival del líder serà el penúltim classificat, l’Aro, que només han aconseguit una victòria en el que va de lliga.

El juvenil descansava aquesta setmana, mentre que l’infantil va perdre 3 a 0 al camp del 4 vents. La propera setmana jugaran contra el Sils.

En futbol Sala, el St. Lluís ha empatat a 6 a casa contra el líder. És el segon partit seguit que els palafollencs es deixen remuntar un partit que tenien controlat. De fet el St Lluís va arribar a guanyar 5 a 2, per acabar empatant a 6 al final. L’empat fa que caiguin una posició a la taula i siguin ara 4ts.

La propera setmana jugaran a la pista del Pradenc, actuals 13s.

El Sta. Maria va guanyar a la pista del Iniciativa Verds de Blanes per 4 a 5. Els palafollencs són 9s i viatjaran la propera jornada a la pista del Aiguafreda, que són 6s.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics