Detenen un noi de 19 anys per conduir sense permís, begut i per fugir després de provocar un accident

 

Els Mossos han detingut aquest passat cap de setmana a Sils, a un jove blanenc de 19 anys, com a presumpte autor de quatre delictes. Se li imputa un delicte de negativa a sotmetre’s a les proves de detecció, un delicte per conduir sense haver obtingut mai permís de conduir, un delicte d’omissió del deure de socors i finalment, un delicte de falsificació de document públic.

Pels voltants de les dues de la matinada la policia local de Sils alertava als mossos de trànsit que havien aturat un turisme, i que el conductor presentava símptomes evidents d’haver consumit alcohol. Quan els agents van arribar al lloc, van observar un turisme que tenia la part davantera amb un cop i van deduir que acabava de patir un accident.

Fetes les indagacions van descobrir que a la N-II, hi havia un cotxe que estava fora de la via i que estava completament bolcat amb les rodes enlaire dins d’una riera. El conductor, i únic ocupant del vehicle, va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta amb signes d’hipotèrmia i contusions lleus. Presumptament, el detingut va causar aquest accident i va marxar del lloc sense ajudar a la víctima.

Respecte el vehicle infractor, els agents van constatar amb la documentació que només disposava de dos seients segons la fitxa tècnica i que en el moment de ser aturat hi viatjaven set persones, cinc de les quals eren noies menors d’entre 15 i 17 anys, que anaven sense seients ni sistemes de seguretat.

Dues de les joves van ser traslladades a l’hospital Santa Caterina per ferides lleus i tres a la comissaria dels mossos d’esquadra de Santa Coloma de Farners a l’espera de ser recollides pels seus pares o tutors.

El conductor, a més de negar-se a realitzar les proves de detecció de drogues i alcohol, circulava sense haver obtingut mai cap tipus de permís de conduir. Així mateix, els agents van descobrir que la matrícula del vehicle estava falsificada.

El jove va quedar detingut per tots aquests il•lícits i per un delicte d’omissió del deure de socors per no haver auxiliat la víctima.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics