URGENT

Pugen un 73% els robatoris amb violència a Malgrat

Compartiu aquesta història

La passada setmana es va presentar la memòria de la Policia Local de Malgrat, en la que hi destaquen un augment del 73% dels robatoris amb violència o intimidació durant l’any passat. En total es van denunciar a la policia 64 d’aquests robatoris, o el que és el mateix 5 al mes. Un altre dels delictes que més han augmentat han estat les estrebades al carrer, que puja un 23% amb un total de 16 robatoris amb aquest mètode.

A l’altra banda de la balança, cauen prop d’un 30% els delictes de lesions, i en un 19% els robatoris a l’interior d’empreses i establiments comercials.

En el global de l’any, els delictes, sense comptar amb els relacionats amb el trànsit, han augmentat un 7% a Malgrat, mentre que les faltes van disminuir un 11%.

A Malgrat el delicte més usual són les faltes de furt, és a dir robatoris per imports inferiors als 400€. Aquests robatoris, tot i disminuir durant l’any passat en un 20%, són els més presents amb 430 delictes durant l’any passat.

Pel que fa a la seguretat viària, l’any passat es van registrar a Malgrat 105 accidents de trànsit, dels quals 32 amb ferits.

En aquest sentit l’any passat es van detectar 70 conductors que conduïen sota els efectes de l’alcohol, una xifra que ha augmentat respecte un any abans, quan es van detectar 45 casos de positius per alcohol. L’any passat la policia, tant la local com els Mossos d’Esquadra, han mantingut un alt nivell de controls de circulació.

Infografia – Aj. Malgrat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics