URGENT

Una empresa vol construir un geriàtric a St. Genís

Compartiu aquesta història

 

El consistori palafollenc ha confirmat a aquesta emissora la intenció d’una empresa de construir un gran geriàtric en uns terrenys propers a l’església de St. Genís de PLF.

Segons les previsions la residència geriàtrica tindria entre 12

Terrenys on es projecta fer la residència

0 i 140 llits i es construiria de zero en uns terrenys situats al costat de l’església, però en un nivell inferior, en un espai actualment ocupat per conreus.

Davant l’impacte d’aquesta obra i les seves possibles repercussions al territori, l’empresa ha organitzat per aquest divendres una trobada amb els veïns de la zona per tal d’explicar el projecte i la seva execució. Es vol resoldre dubtes i reticències entorn al projecte, que encara està en fase incipient, segons algunes fonts consultades.

La trobada està prevista per a les 7 de la tarda al local social de St. Genís i està oberta a tots els veïns de la zona i persones interessades en conèixer el projecte de prop.

Aquesta és una iniciativa privada que vol instal•lar la residència en aquest espai privilegiat, tranquil i allunyat del nucli urbà, i que constituiria l’oferta més gran de llits geriàtrics a la zona.

Aquests projecte es dóna a conèixer just quan l’Ajuntament ha fet avinent la seva intenció de crear una residencia amb concessió administrativa a partir del 2015 i gracies a les ajudes del PUOSC. Aquesta residència estaria situada al centre de PLF, al límit del nucli urbà.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics