URGENT

Curs de seguretat alimentària a PLF

Compartiu aquesta història

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha presentat una nova oferta formativa amb un curs de seguretat alimentària. Es tracta de l’antic carnet de manipulador d’aliments, necessari per a qualsevol activitat laboral en el que hi hagi la interacció amb aliments, com ara cambrer, cuiner, venedor en botiga de queviures, etc.

El curs consta de 8 hores que es repartiran en dos matins d’instrucció. La previsió és que el curs s’imparteixi el 9 i el 16 d’abril a l’equipament municipal de Can Batlle.

Les persones que vulguin participar ja es poden inscriure al Punt d’informació en horari de matí.

El termini per formalitzar les inscripcions és fins el proper 28 de març. Segons informa l’Àrea de Promoció Econòmica les places estan limitades a un màxim de 20 persones.

El curs tindrà lloc en horari de matins de 9 a 13 h.

Els alumnes que superin l’examen se’ls donarà el certificat acreditatiu, amb el que podran treballar en diferents sectors relacionats amb l’alimentació.

L’any passat ja es va fer un curs similar al mes d’abril, també per a 20 places, ja que l’àrea de Promoció econòmica planifica els cursos oferint formació entorn a la demanda laboral que envolta la nostra zona. En aquest sentit el curs de seguretat alimentària és imprescindible per treballar en el sector servei.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics