La Volta Ciclista a Catalunya passarà dilluns per PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest proper dilluns comença a Calella la 93a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. En la seva primera etapa, la Volta passarà per diferents poblacions de l’Alt Maresme. De fet l’etapa començarà a Calella i en els primers quilometres es desenvoluparà seguint el traçat de la NII. Així, doncs, els ciclistes passaran pel tram de la NII al seu pas per la nostra població.

Aquesta prova esportiva obligarà a tallar l’accés principal a St. Genís de PLF a partir de 2/4 de 3 de la tarda, ja que els ciclistes es preveu que passin per la nostra població entorn a les 15.10. La circulació no es restablirà fins passat 2/4 de 4 un cop hagin passat tots els participants a la Volta.

L’etapa de dilluns de la cursa ciclista té sortida a Calella en direcció el Montseny i de tornada cap a Calella. Els esportistes seguiran la NII fins a Can Bartolí on giraran cap a St. Pere on seguiran fins Hostalric, Breda, Riells, Fogars de Montclús, Vallgorguina, Arenys de Munt, St. Cebrià, St. Pol i de nou a Calella després de recórrer 159 km.

Es podrà accedir a St. Genís i Ciutat Jardí per Sta. Susanna mentre que per accedir a altres pobles de l’Alt Maresme caldrà utilitzar l’av Costa Brava de Malgrat i els camins del mig.

El que també es veurà afectat és el servei de bus que connecta amb l’Hospital de Calella. De les 14 h a les 19 h, aproximadament, el bus no podrà arribar fins al centre hospitalari.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics