URGENT

500 jugadors de bàsquet de Special Olympics participen a Blanes al Campionat de Catalunya

Compartiu aquesta història

 

La Ciutat Esportiva Blanes va acollir aquest cap de setmana als equips de 33 entitats d’arreu del país que fomenten la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel•lectual com a via d’integració social. Enguany al campionat s’han consolidat les proves adaptades per equip, adreçades a persones amb una discapacitat severa.

Per segon any consecutiu, Blanes ha tornat a ser la capital del bàsquet en esport adaptat on van participar mig miler de jugadors d’arreu del país.

El bàsquet és una de les 16 disciplines esportives que Special Olympics Catalunya i la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics promouen durant tot l’any i una de les que més esportistes arrossega. De fet, aquest és un dels campionats amb més participació.

El torneig també ha inclòs proves adaptades per a persones amb una discapacitat severa com les que es disputen en parelles i que, enguany, s’han consolidat dins del campionat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics