URGENT

PLF celebra el Dia de la Poesia amb Enric Casasses

Compartiu aquesta història

Demà dijous, dia 21 de març, es celebra arreu el Dia de la Poesia, una diada que des de fa uns anys es celebra a la nostra localitat amb activitats entorn aquest gènere literari. Per demà la principal activitat organitzada a PLF és un recital poètic que oferirà el poeta barceloní Enric Casasses, que recitarà poemes de la seva última obra. Es tracta d’un recital que es farà a l’IES de la Font del Ferro, tot i que està obert a tothom, previa sol.licitud. Ho ha explica en Pitu Hernandez, professor de català de l’institut i organitzador de l’acte.

Casasses és un vell conegut dels certàmens poètics de PLF, on ha pres part del Paraules Prenyades en diferents ocasions i on Casasses acostuma a presentar les seves últimes creacions poètiques. L’autor va rebre l’any passat el Premi Nacional de Literatura atorgat per la Generalitat i banda de la seva faceta poètica també és conegut per les seves obres cal•ligràfiques o obres en prosa.

El recital de Poesia amb Enric Casasses es farà demà a 2/4 de 2 del migdia a les aules de l’IES de la Font del Ferro. Qui vulgui assistir-hi com a públic ho pot sol.licitar trucant al propi centre, al telèfon 93 765 22 23.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics