URGENT

A PLF hi ha un cotxe per cada 2 habitants

Compartiu aquesta història

Segons dades de la Direcció General de Transit, recollides per l’Idescat, a la nostra localitat hi ha matriculats 4300 turismes, el que presenta prop d’1 cotxe per cada 2.07 habitants. El nostre municipi és, de les poblacions del voltant, el que té més cotxes per habitant.

Tordera en té un per a cada 2.12 habitants, Pineda un per cada 2.32 i Malgrat té 1 turisme per cada 2.4 malgratencs.

A la nostra localitat hi ha també prop d’un miler de Motocicletes. En concret n’hi ha 983, el que representa 1motocicleta per a cada 9 palafollencs, una xifra, de nou, més baixa que en d’altres municipis. Per exemple, a Malgrat hi ha una moto per a cada 12 habitants.

També es destacable el nombre total de vehicles comercials, ja siguin furgonetes o camions de poc tonatge. En concret estan inscrits a PLF 1275 vehicles d’aquestes característiques, 600 menys que Malgrat i 900 menys que a Tordera.

A nivell global, a PLF hi ha 6750 vehicles de tota mena, és a dir, sumant turismes, vehicles comercials, o motocicletes, el que representa el 2.3% del total del Maresme, quan a nivell de població PLF representa un 1.3% del total de la comarca.

Aquest nombre total de vehicles suposa un augment del 58% respecte fa 10 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics