URGENT

Blanes prepara 3 mercats d’intercanvi per aquest any

Compartiu aquesta història

 

Segons l’Ajuntament aquests mercats són un espai de trobada i de relacions socials on es bescanvien productes a través del troc, sense utilitzar els diners. Els mercats s’allotjaran en zones diferents de la ciutat. Per exemple el primer ja s’ha fet a Mas Florit, aquest passat cap de setmana, que va quedar deslluït per les previsions de pluja.

En els propers mesos també es preveu fer a Mas Enlaire i a La Plantera.

Per a la realització d’aquesta experiència l’Ajuntament de Blanes va signar la setmana passada diversos convenis de col•laboració amb les entitats implicades. Aquests Mercats els organitzen la Plataforma de Dones Lliures del Maresme i la Selva i l’Associació Centre Cultural Senzala de Capoeira, així com les tres associacions de veïns on tindran lloc durant aquest any les activitats.

Diumenge ja es va fer el primer d’aquests mercats a Mas Florit i va comptar amb una Mostra Cultural de Blanes a càrrec de diferents entitats que van fer les seves actuacions.

El proper mercat es podria fer de cara al mes de juny a Mas Enlaire, a la zona del Mercat, i ja al setembre a La Plantera, on precisament ja es va fer una primera experiència l’any passat.

Qualsevol ciutadà pot participar en l’activitat de manera gratuïta, sempre i quan compleixin diverses normes. Una d’elles és que els productes o objectes que s’exposin hauran d’estar en bon estat i funcionar correctament. No es podran bescanviar productes robats o de dubtosa procedència, animals, aliments cuinats, ni qualsevol altre producte que pugui ser perillós o nociu per a la salut de les persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics