URGENT

Malgrat dedica una rotonda als pescadors

Compartiu aquesta història

 

Tot i que ara ja no és una activitat primordial al municipi, Malgrat té un ampli passat com a poble de pescadors. En homenatge en aquest passat, l’Ajuntament ha instal.lat una barca de pescadors en la nova rotonda situada davant del nou gimnàs municipal.

Aquest giral, inaugurat fa un dies, acull aquesta embarcació des d’ahir al matí, quan operaris de la brigada municipal han col.locat la barca, que va ser donada al consistori fa uns mesos.

Segons explica l’Ajuntament, aquesta barca era propietat d’Antonio Riera, president de la Comissió de Reis i col•laborador en diverses entitats del poble. Després de la seva mort, la barca va ser cedida a l’Ajuntament.

Inicialment, l’Ajuntament va pensar a col•locar-la al Passeig de Llevant, però finalment, es va decidir de posar-la en una rotonda amb la idea de completar la filosofia de dedicar-les a les diferents motors econòmics del poble, a les del passat i a les del present.

Tant sols a uns metres, una altra rotonda està dedicada al passat textil de la localitat. Ho fa amb una antiga màquina corresponent a la coneguda com a Fàbrica de l’Aigua. També hi ha una altra rotonda amb un tractor, prop de la cooperativa agrícola o un motor diesel a tocar del polígon de Can Patalina.

En aquest sentit el govern de Malgrat ha apuntat que també es vol dedicar la rotonda de l’avinguda de la Costa Brava -a davant de Can Palomeres- a l’activitat minera i una altra rotonda, encara per determinar, al comerç i el turisme.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics