URGENT

Torneig de Futbol Sala aquesta setmana santa a PLF

Compartiu aquesta història

Els amics de Can Batlle i el St. Lluís de futbol Sala han organitzat aquesta propera setmana un torneig d’aquest esport al Palauet.

De dilluns a dijous al matí s’aniran desenvolupant els partits fins la final que es farà el dijous al mateix equipament esportiu.

S’han inscrit 24 equips al campionat, i demà divendres a la tarda es farà el sorteig d’aparellament dels equips. Tots ells han d’estar composats per un mínim per 5 membres i per tal de poder competir, cal demà ser present al sorteig dels partits.

Dijous a la nit, un cop acabat el torneig, es farà l’entrega de premis i dels obsequis en una festa que es farà al local jove de Can Batlle. Tots els equips participants tindran un obsequi per prendre part al Torneig, mentre que els guanyadors tindran el seu premi.

Aquesta serà una de les activitats organitzades per als joves des de l’Ajuntament per aquesta setmana santa. De tota manera la programació inclourà altres activitats per a les tardes, aprofitant que els joves no tenen classe la propera setmana, coincidint amb la Setmana Santa.

Tota la informació relativa la podreu trobar al facebook de Can Batlle o a la pròpia masia, seu del local jove.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics