URGENT

La Festa Major Petita es tanca amb bona participació

Compartiu aquesta història

 

Tot i l’amenaça de pluja del cap de setmana, la festa es va poder desenvolupar segons la planificació prevista.

Un cop més l’aposta era que les diferents entitats de PLF fossin les encarregades de fer el gruix de les activitats de la Festa. En aquest sentit, les entitats van poder fer les activitats segons les previsions, i van comptar amb nombrós públic participant.

En aquest sentit les previsions de pluja i el canvi d’horari van fer disminuir la presència de participants a diferents activitats, tot i això la població ha tornat a respondre a la proposta feta des de les entitats.

D’aquesta manera es consolida la nova forma de programar la Festa Petita i, en certa manera, també la Festa Major de Setembre. Segons la nova fórmula, les entitats i associacions locals s’encarreguen de part de la programació amb la realització de les principals activitats. Això permet una reducció considerable del cost de les festes locals i alhora aporta un gran nivell de participació ciutadana als actes.

Enguany la festa petita s’ha desplaçat a la plaça de Joaquim Ruyra i el casal de l’avi per que el teatre està en obres i això ha motivat el canvi d’ubicació.

Diumenge es va fer el gruix d’activitats entre elles l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de PLF, 2013. En aquest sentit, va ser escollit hereu Marc Estoc i Cristina Riera com a Pubilla. Montserrat Mompió com a Dama i Julià de la Cruz com a Fadrí.

A la festa d’enguany hi ha participat la comissió de Pubillatge, els diablesfolls, la cobla de PLF, els Bastofolls i la colla gegantera entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics