URGENT

Lloret es promociona a Rússia

Compartiu aquesta història

 

La ciutat està aquests dies de promoció turística per diferents ciutats russes, a través d’un roadshow que du a terme conjuntment amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava. La campanya consisteix en viatjar cada dia a un municipi diferent per exposar l’oferta de la destinació a un total de 625 agents de diferents operadors.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, assegura que Lloret és la destinació que acull més visitants russos cada temporada. Segons el regidor els atractius de la vila que agraden a aquest perfil de turistes són diversos des del marc natural com també els equipaments o l’oferta comercial. Diu Orobitg que un dels factors que més valoren els visitants russos és euq els equipaments hotelers estiguin integrats a la trama urbana i no separats del nucli urbà.

Ara bé, també es reconeixen diferents inconvenients com ara els problemes de comunicació per carretera, o la manca d’un gran motor turístic com representa Port Aventura a Tarragona.

Orobitg, segons recull Nova Ràdio Lloret, afirma que Lloret ha estat una ciutat turística pionera cosa que ha fet que, actualment, part de la planta hotelera no compleixi els requeriments de qualitat i els estàndards d’espai que exigeix aquest tipus de mercat. Tot i això, el consistori afirma que s’hi està treballant, i que a més s’està intentant aconseguir un vol regular entre Rússia i l’aeroport de Girona.

El mercat rus cada dia està més present. Ho demostra el fet que una 20 de persones relacionades amb el sector turístic de Malgrat van començar ahir un curs de rus organitzat en aquest municipi veí per tal de millorar el servei que es dona a aquests visitants.

 

Nova Ràdio Lloret

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics