L’Alt Maresme lidera la davallada de l’atur al mes de març

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Evolució atur a PLF últims anys

La setmana santa sol marcar l’inici de la campanya turística a la majoria de municipis turístics de Catalunya. Això explicaria que la majoria de municipis de l’Alt Maresme, on es concentra l’activitat turística de la comarca, hagin rebaixat les seves llistes de desocupat. Així dels 250 aturats menys al global del Maresme al març, els 5 municipis més al nord del Maresme aporten una reducció de 210.

PLF ha reduït 22 persones la seva llista de desocupats i tanca el març amb 900 persones sense feina, la xifra més baixa d’aquest any. Ens hem de remuntar a l’octubre de l’any passat per trobar un registre similar.

De tota manera les dades comparades entre el març d’aquest any i el de l’any passat ens mostra que actualment hi ha 35 persones més a l’atur que al març del 2012.

Malgrat, Tordera, Pineda i Sta. Susanna també han rebaixat les dades d’aturats en l’últim mes.

Malgrat lidera el rànquing de municipis on més ha baixat el nombre de desocupats al nostre voltant, amb un 3.5% menys. Al març han trobat feina 68 malgratencs, i deixa el llistat de desocupats en 1861 persones, una 60a més que un any abans.

Malgrat i Tordera tenen actualment els mateixos aturats, 1861. A Tordera s’ha reduït en 36 el nombre de persones sense feina aquest març.

Pineda redueix el seu atur en 76 persones i tanca el mes amb 3221 persones sense feina. Per últim Sta. Susanna també rebaixa el nombre de desempleats en 11 persones. El Maresme ha aconseguit rebaixar el llindar d’aturats per sota dels 41.500.

A Blanes també s’ha davallat el nombre de persones sense feina, fins les 4136 aquest últim mes, el que suposa una reducció de 45 persones respecte un mes abans.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics