URGENT

L’Ajuntament de PLF espera la proposta de Sorea per apujar les tarifes d’aigua

Compartiu aquesta història

 

Després de l’increment del preu que paguen les empreses i ajuntaments per l’aigua potable, ara toca saber com es traduirà aquesta apujada al rebut que paguen els contribuents.

El CCM va aprovar una apujada de tarifes en alta de més del 34% per als gestors de l’aigua.

Ara l’Ajuntament de PLF espera rebre aquesta setmana la proposta que Sorea farà al consistori per saber com es vol repercutir aquest augment a l’usuari final. El regidor de serveis de PLF, Josep Rueda, lamenta l’apujada de preus i explica que caldrà pactar l’increment amb l’empresa Sorea i recorda que l’augment no és reponsabilitat dels ajuntaments.

En aquest sentit els Ajuntaments de l’Alt Maresme hauran de revisar les seves tarifes al consumidor per tal de condicionar-les als nous preus en alta.

Davant d’això, Rueda explica que aviat hi haurà una trobada de tots els Ajuntaments de la zona per consensuar com s’aplicarà aquest augment i com es pot intentar de amortir l’increment.

L’aigua en alta s’ha encarit per la supressió de la subvenció que aportava l’ACA . Tot i això, el fet de tenir infraestructures pròpies a l’Alt Maresme, fa que l’augment sigui del 34%, quan en la part baixa de la comarca sigui un increment encara superior.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics