L’Infantil perd el segon partit de la temporada, però continua líder

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els locals han perdut 2 partits, primer contra l’Olot i aquest cap de setmana contra el Lloret i per només 1 punt: 64 a 54.

Es dona el cas que les dues derrotes, han estat per només 1 punt. No en va, els 3 equips; PLF, Olot i Lloret, ocupen les 3 primeres places de la lliga. Un campionat liderat pel locals amb 19 victòries i 2 derrotes. Aquesta propera jornada jugaran contra el Celrà, actuals 12s classificats.

El sènior ha caigut a casa contra el líder de la classificació, l’AECAM Malgrat, per 55 a 77. Els palafollencs són 15s i penúltims a la taula de classificació. Buscaran un bon resultat aquest proper cap de setmana a la pista del Castelló.

L’equip Sots21 va guanyar sòlidament al Palauet al Torroella per 48 a 31 en la segona fase de la lliga. Els palafollencs són 2s aquesta fase amb 4 victòria i 1 derrota. Un segon lloc que no perillarà en el partit d’aquest proper cap de setmana contra el 3r classificat, el Palamós.

Per últim, el Júnior ha descansat aquesta setmana com a segon classificat de la 2a fase del campionat, amb un partit menys. Aquesta propera jornada a més s’enfrontarà amb l’actual líder, el Montessori Palau. Si guanya el PLF es situaria líder en solitari i amb un partit menys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics