Un camioner mor després de xocar contra un senyal de trànsit a Blanes

Compartiu aquesta història

 

El conductor d’un camió d’una empresa de Palau de Plegamans, que transportava mobles de cuina, va morir ahir en un accident de trànsit a Blanes. En espera del resultat de l’autòpsia, les primeres hipòtesis indiquen que la víctima, d’uns 50 anys i de nacionalitat espanyola, va tenir una parada cardiorespiratòria, per la qual cosa va perdre el control del vehicle que va acabar topant contra un rètol i bolcant.

El sinistre es va produir a dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 4 de la GI-600, la carretera que uneix Blanes i Tordera, just a la rotonda d’accés al Mas Cremat.

En un primer moment, els membres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van reanimar l’home al mateix lloc dels fets i, posteriorment, el van traslladar amb ambulància i en estat molt crític fins a l’hospital de Blanes. Els sanitaris, però, no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir cap a les sis de la tarda.

Ara la policia investiga si l’atac de cor s’hauria produït prèviament a l’accident o bé si l’impacte en va ser la causa.

Es dóna el cas que el conductor havia estat aturat uns minuts abans per la Guardia Civil en un control rutinari de camions que duien a terme a la mateixa carretera.

Des de principis d’any, hi ha hagut nou accidents mortals a la demarcació de Girona.

 

El Punt / Diari de Girona

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.