URGENT

Alerten de la presència d’estafadors que simulen ser revisors o venedors a domicili a Pineda

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local d’aquesta localitat ha tornat a alertar dels falsos revisors del gas que visiten les cases, o suposats venedors que amb qualsevol excusa miren d’entrar als habitatges per robar, o bé per saber el que hi ha a dins la llar per tal d’intentar tornar més tard amb la intenció de buidar-la dels elements més valuosos.

En aquest sentit, la policia de Pineda alerta que cal ser previngut i no obrir la porta si no es coneix la persona que truca. En el cas de revisions de gas, cal saber que les companyies avisen prèviament amb un comunicat oficial.

També recentment la Policia Local de Pineda ha detectat persones que visiten gent gran per oferir-los massatges gratuïts. Avisen que en principi no és una estafa, però que és una estratègia per mirar de vendre’ls camilles, llits, matalassos i d’altres mobles o estris relacionats amb el descans i la salut. En aquest sentit, la Policia alerta que cal desconfiar de tot allò que parli de gratuïtat, ja que pot portar rere seu algun tipus de tàctica comercial que pot acaba sortint molt car.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics