URGENT

La població de PLF s’envelleix poc a poc

Compartiu aquesta història

 

Segons les dades del padró municipal, els habitants de població cada vegada és més gran, tot i que el grup d’edat que domina a la nostra població actualment és el d’entre 30 i 60 anys.

En aquest sentit la meitat dels habitants de PLF estan dins aquesta franja d’edat, mentre que 1 de cada 3 palafollencs són més joves de 30 anys.

Fa 10 anys, el grup d’edat d’entre 30 i 60 anys era també el que predominava a la nostra població, però tenia menys pes que ara. Llavors el 45% dels palafollencs estava dins aquesta franja, i el 40%eren menors de 30 anys.

La franja que es manté pràcticament igual és la de majors de 60 anys. Tant ara fa 10 anys com en l’actualitat, el 15% dels vilatans de PLF ocupen aquesta franja.

Això demostra un lent envelliment de la població de PLF, que es pot veure ampliada amb la davallada de la natalitat que es viu a causa de la crisi econòmica, que ha frenat el nombre de naixements a PLF.

Segons les dades de la Generalitat, els naixements a la nostra vila es situen per sota dels 100 per any, cosa que no passava des del 2004. Tot i això l’any que més nadons van néixer a PLF va ser el 2010, quan es va arribar als 140.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics