Caldrà redefinir les places de P3 pel proper curs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ja ha acabat el període de preinscripcions pel proper curs escolar, en el que han sol•licitat plaça de p3 als dos centre educatius de PLF 110 infants, que no tindran problemes per escolaritzar-se a la nostra vila.

Ara bé, les preinscripcions no s’han repartit segons es prèvia i segons s’ha dibuixat la distribució de places per l’any que ve. Així a Les Ferreries han demanat plaça 66 infants, mentre que la previsió per l’any que ve és obrir 2 aules de 25 infants cada una, és a dir 50 places en total.

En canvi, a Mas Prats, on hi ha previstes 75 places de P3, s’hi ha preinscrit 44 nens i nenes.

 

Aquesta disfunció entre la distribució de places previstes i les sol•licituds presentades es resoldrà en el procés de baramació que ara comença i que obligarà a 16 sol•licituds presentades a les Ferreries a derivar-se a Mas Prats.

 

Igualment caldrà esperar a possibles inscripcions nul.les o fora de termini que podrien obligar a eliminar una de les 5 classes previstes de P3, passant de 125 a 100 el nombre de places disponibles entre les dues escoles.

Avui s’han publicat les llistes amb els barems aplicats a cada preinscripció Una puntuació en la que compta , entre d’altres aspectes, el fet de tenir germans al centre. Aquesta puntuació és la que determinarà on estudiarà cada un dels sol.licitants, tot i que hi ha temps per presentar al.legacions.

Aquest proper curs, serà l’últim que les escoles de PLF oferiran 5 aules de P3, ja que la davallada de naixements obligarà a reduir l’oferta a 4 aules de 25 alumnes cadascuna.

Més enllà de les preinscripcions a P3, a Les Ferreries han demanat plaça 10 alumnes d’altres cursos, mentre que a Mas Prats ho han fet 7 nous estudiants.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics