URGENT

Els pagesos de PLF reclamen més presència policial a la zona agrícola

Compartiu aquesta història

 

Els robatoris al camp continuen sent freqüents també a la zona agrícola de PLF, que des de fa anys està sent víctima de diferents onades, més o menys intenses de robatoris de tota classe de material. El primer objectiu eren eines i materials de ferro, però ara els lladres agafen qualsevol cosa fàcil de revendre.

Davant d’aquesta situació , que provoca milers d’€ de pèrdua als pagesos locals, el president de la Cooperativa Agrícoald e PLF, Joan Grimal, demana més presència policia a la zona agrícola del nostre municipi, per tal de furagitar als lladres. Grimal diu que és difícil pescar-los en ple robatori, però si es pot exercir pressió per fer-los fora d’aquesta zona ja sigui amb controls policials o amb la instal.lació de càmares.

Tot i els robatoris, els pagesos de PLF no es plantejant imitar als seus companys de Mlagrat, que des de fa uns dies s’han organitzat per vigilar la zona del Pla de Grau. Grimal assegura que és més senzill controlar un espai més delimitat com el Pla de Grau, que la zona agrícola de PLF que és discontinua i repartida en diferents indrets del nostre municipi, tot i que no descarta haver d’organitzar-se per mantenir el camp vigilat.

La cooperativa de PLF i l’Ajuntament ja van haver de contractar un vigilant privat per controlar el camp ara fa uns anys, quan van començar els robatoris arreu del camp català, i en especial incidència a la zona de la baixa Tordera; és a dir entre Blanes, Malgrat i PLF, principalment.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics