URGENT

La posada a punt de Ciutat Jardí es farà a principis de l’any que ve

Compartiu aquesta història

 

Aquest és el termini que ha donat l’Ajuntament als veïns de la urbanització que esperen fer aquestes obres per tal que, finalment, la urbanització pugui ser recepcionada pel consistori i, per tant, sigui considerada sol urbà.

Per aconseguir aquest objectiu la zona ha de comptar amb tots els serveis i amb un correcte manteniment. En aquest sentit a Ciutat Jardí cal una urgent intervenció als carrers, enllumenat i d’altres per tal de ser recepcionada. Una intervenció que han de finançar els veïns.

L’Ajuntament ha presentat el projecte a la junta de Ciutat Jardí, que rep amb il•lusió el tram final abans de ser recepcionada, tot i que també estan preocupats per l’impacte econòmic que representa la intervenció pels més de 700 parcel•listes d’aquesta urbanització. Ho explica el president de la junta José Carmona, que assegura que el consistori vol començar les obres l’any que ve per finalitzar-les abans que acabi la legislatura.

Un cop sigui recepcionada, el manteniment de la urbanització passarà a dependre de l’Ajuntament. Fa anys que la zona està preparant-se per la recepció. En aquest procés s’emmarca les obres de construcció del clavegueram, realitzada ara fa uns anys.

Totes les obres les hauran de pagar els propis veïns de Ciutat Jardí. Ho faran a través de les noves dades obtingudes de la reparcel.lació. Es calcula que, de mitjana, cada parcel.lista pagarà uns 4000€, depenent dels metres quadrats. Davant l’impacte econòmic que representa per les famílies, Carmona explica que el pagament es farà fraccionat en 2 terminis, negociables. En aquest sentit explica que no es començarà a pagar fins a principis de l’any que ve.

Ciutat Jardí és la urbanització més gran de PLF, en la que hi ha més de 700 parcel.les. En un primer moment la majoria eren vivendes de 2a residència, però cada cop més, les torres i cases de la zona estan esdevenint primera residència.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics