Toni Albà visitarà PLF la vigília de St. Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El popular actor serà un dels plats forts de la celebració de St Jordi a la nostra localitat. La Plataforma Palafolls per la Independència ha organitzat una jornada reivindicativa entorn a la diada de St Jordi en la que inclou d’una banda el monòleg de l’actor del Polònia i el Cracòvia i també la presentació d’un llibre de Toni Strubel.

Albà presentarà el monòleg “Ser o no ser”, en el que el còmic fa evident el seu independentisme i la seva voluntat que Catalunya esdevingui un país dins Europa.

En aquest sentit, el llibre de Toni Strubel, que es presentarà el mateix dia, vol donar a conèixer la realitat catalana al món mitjançant 35 entrevistes realitzades a diferents personatges catalans i no catalans residents a Catalunya que han volgut aportar el seu punt de vista sobre la situació actual a Catalunya i sobre el seu futur.

El llibre es diu “What Catalans Want”, és a dir, allò que els catalans volen, i inclou entrevistes a persones com Germà Bel, Xavier Sala i Martin, Oleguer Presas, i els expresidents Montilla i Pujol.

L’acte està previst pel proper dilluns 22 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a Can Batlle, al local de joves, amb entrada gratuïta i obert a tothom.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics