URGENT

Toni Albà visitarà PLF la vigília de St. Jordi

Compartiu aquesta història

El popular actor serà un dels plats forts de la celebració de St Jordi a la nostra localitat. La Plataforma Palafolls per la Independència ha organitzat una jornada reivindicativa entorn a la diada de St Jordi en la que inclou d’una banda el monòleg de l’actor del Polònia i el Cracòvia i també la presentació d’un llibre de Toni Strubel.

Albà presentarà el monòleg “Ser o no ser”, en el que el còmic fa evident el seu independentisme i la seva voluntat que Catalunya esdevingui un país dins Europa.

En aquest sentit, el llibre de Toni Strubel, que es presentarà el mateix dia, vol donar a conèixer la realitat catalana al món mitjançant 35 entrevistes realitzades a diferents personatges catalans i no catalans residents a Catalunya que han volgut aportar el seu punt de vista sobre la situació actual a Catalunya i sobre el seu futur.

El llibre es diu “What Catalans Want”, és a dir, allò que els catalans volen, i inclou entrevistes a persones com Germà Bel, Xavier Sala i Martin, Oleguer Presas, i els expresidents Montilla i Pujol.

L’acte està previst pel proper dilluns 22 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a Can Batlle, al local de joves, amb entrada gratuïta i obert a tothom.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics