Els botiguers de Blanes i La Caixa donen 1500€ a Caritas

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Obra Social de ‘la Caixa’ han entregat aquesta setmana un donatiu de 1.500 euros a l’entitat de Càritas pels seus projectes socials locals. Els diners s’han aconseguit amb la recaptació a través d’una campanya engegada al desembre passat i durant un mes i mig. Durant aquelles setmanes, tothom que va fer compres i va pagar utilitzant la Targeta Comerç de Blanes ha contribuït amb el donatiu d’un euro.

Una aportació assumida per l’Obra Social de ‘la Caixa’.

El president de l’Associació de comerciants, Lluís Pascual, ha explicat que aquesta acció ha servit per dinamitzar el comerç local i que a més ho ha fet amb una finalitat social.

Per la seva banda, el president de Càritas, Salvador Serres, ha agraït tant als comerciants com a ‘la Caixa’ aquesta aportació «que servirà per finançar diversos projectes per a la gent de Blanes. En aquest sentit s’apunta que es destinaran a adquirir cistelles de menjar per als més necessitats.

Aquesta campanya solidària ja fa anys que es porta a terme i en cada edició els comerciants trien una entitat sense ànim de lucre per entregar l’ajuda econòmica. La iniciativa també s’ha desenvolupat a la majoria de municipis gironins on està funcionant la Targeta Comerç, que ha entregat un total de 40.000 euros.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics