URGENT

Óscar Bermán serà reescollit avui president del PP a PLF

Compartiu aquesta història

 

El líder popular es presenta de nou per presidir la secció local del PP a PLF. De fet, de moment, és l’únic candidat a les eleccions d’aquest vespre, que es celebra, excepcionalment a Pineda.

Els 90 militants del partit a PLF estan cridats a les eleccions d’aquest vespre. Bermán es presenta de nou després d’una reflexió tant política i personal. En aquest sentit ha decidit revalidar el càrrec de president ja que hi ha expectatives de millors resultats a les properes eleccions municipals, previstes per d’aquí a 2 anys. Bermán ha explicat a RP que el partit ha aconseguit una forta implantació a la localitat gràcies al treball constant dels últims anys. Això els va permetre treure els millors resultats en unes eleccions locals al 2011 quan van erigir-se com a segona força política de PLF, rere el PSC.

Diu Bermán que la junta local i comarcal no es plantejaven un canvi de lideratge per no perjudicar el camí a l’alcaldia de PLF.

Si Bermán, com és previsible, és reescollit avui arribarà als 18 anys dirigint al partit a la nostra localitat, ja que el mandat és de 3 anys.

Tot i que Bermán sigui reescollit, d’entrada això no implicaria que fos de nou el candidat popular a les properes eleccions municipal, tot i que reconeix que tindria sentit que qui dirigeix el projecte de partit, lideri també el camí per a l’alcaldia.

Diu el popular que es presenta també per combatre la decadència política i davant del que considera un assetjament de l’esquerra contra el PP al carrer.

El proper mes de maig està prevista una assemblea local en la que es presentarà la nova junta executiva del partit a PLF, en la que també hi podran assistir els simpatitzants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics