El St Lluís s’entrebanca amb el Porqueres i cedeix un empat

L’equip de futbol Sala ha empatat aquesta passada jornada a casa contra el Porqueres. Els del Pla de l’Estany van endur-se un punt ahir del Palauet gràcies a un gol a l’últim minut i que va aconseguir igualar el partit a 5 gols. El partit, que es va ajornar per ahir al matí, va ser molt entravessat pels locals, que tot i l’empat, continuen vius a l’hora de guanyar la lliga i aconseguir l’ascens de categoria. Els palafollencs són 3s a només 4 punts del líder i a 2 del segon classificat; l’Alella, que aquesta setmana ha perdut. Part de les aspiracions del St Lluís passen pel partit que ha d’enfrontar a 1r i 2n classificat, mentre que els locals tenen, a priori, un calendari més factible.

El proper partit serà aquesta setmana contra el Roger Athletic que és 10e a la lliga.

L’altre equip palafollenc a la competició, el Sta Maria, també ha empatat, però en aquest cas, han estat ells els qui van esgarrapar un punt a l’últim minut del partit després d’aconseguir l’empat a 4.

Ara els palafollencs són 8s i la propera jornada jugaran contra el Racing Pineda, 5s a la taula.

L’amateur de futbol ha descansatr aquesta setmana i ho ha fet com a líder en solitari de la classificació. El segon classificat, el Maçanet, ha aprofitat per retallar distàncies. Tot i això, el coixi dels palafollencs és de 8 punts i té coll avall que serà campió de lliga amb uns números d’escàndol. Només una derrota en el que va de lliga.

La propera jornada jugaran contra el Lloret, penúltim classificat.

El Juvenil es va imposar per 2 a 5 al Racing Blanencs, amb 3 gols d’Eric i la resta de Toledo i Parera. Els locals són 5s a 20 punts del líder i a 10 del 2n classificat. El proper partit serà contra el Tordera, 8s a la taula.

L’infantil, per la seva banda, es va imposar contundentment al Riells i Viabrea per 5 a 0, amb 2 dianes de Monterrubio i la resta de Gómez, Oscar i Merayo. Els de PLF són 11s i la propera jornada tenen una de les cites més complicades que queden abans de final de la lliga: El Racing Blanenc, que és 2n amb només 3 derrotes.