URGENT

Detenen a Malgrat a 5 joves que volien atracar a viatgers d’un tren de rodalies

Compartiu aquesta història

S’ha conegut ara, però els fets es remunten a fa una setmana, quan en el tren que sortia a primera hora de l’estació de Blanes en direcció a BCN, 5 joves van començar una discussió amb la resta de viatgers del comboi. La situació va derivar fins a agressions i intent de atracament, ja que els 5 joves van demanar diners a 3 dels viatgers.

La resta de persones que viatjaven al tren, van accionar l’alarma que atura automàticament la circulació del vehicle. Un cop alertat el maquinista, aquest va avisar als mossos d’esquadra de Pineda. El tren es va aturar prop de l’estació de Malgrat.

Quan els agents van arribar, els agressors ja no estaven al tren, i va començar una recerca a la que es van sumar agents de la policia local. No van haver de buscar gaire, perque els sospitosos van ser localitzats al carrer de Marià Cubí, conegut com a carrer de l’estació.

Els detinguts són joves d’entre 18 i 22 i de nacionalitat espanyola i marroquina i residents a Pineda i Arenys de Munt.

El joves van passar a disposició del jutjat de Guardia acusats de diferents delictes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics