RP prepara una programació especial per St. Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Amb motiu de la diada de les lletres catalanes, aquesta emissora alterarà la seva programació habitual i durant al matí i a la tarda es faran edicions especials dels programes musicals Matins 107 i tardes Punt 7. Així de 9 a 1 hi haurà programació musical amb locució de Jordi Pratsevalls i a la tarda de 4 a 8 amb Eduard Ortega. Durant aquests programes es sortejaran llibres de les llibreries Colors de PLF i Pilona de Malgrat i Roses decorades de la Floristeria Tot Jardí de PLF. Per participar en aquest sorteig només cal estar pendent dels programes i seguir les indicacions.

 

A més els informatius i butlletins horaris es faran des de diferents indrets de la nostre vila, per tal de fer-nos arribar el desenvolupament de la diada arreu del nostre municipi.

La jornada literària coincideix enguany en dimarts, dia que a RP s’emet el programa Per no dir res, dedicat a la cultura i als llibres. És per això que demà el programa sortirà per primera vegada dels estudis de la ràdio i s’emetrà en directe des de la biblioteca municipal de PLF de 8 a 9 del vespre, amb la possibilitat que qui ho vulgui pugui assistir com a públic.

Així RP torna a respondre al St Jordi fent ràdio al carrer i regalant roses i llibres als seus oients.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics