URGENT

Una 70a de persones participen al primer “Palafolls Pas a Pas”

Compartiu aquesta història

Puntuals a les 9 del matí i concentrats a l’església de PLF, una 70a de persones van participar de la primera proposta de descoberta de l’entorn. Es tractava d’una caminada cap al Castell de Palafolls, acompanyats per un guia que anava explicant diferents aspectes que s’anava trobant durant la passejada, ja sigui història, vegetació o fauna.

En aquet sentit el guia, Oriol Bassa, tècnic de Medi Ambient de PLF, va explicar que la nostra localitat manté un dels boscos més importants de freixe o que el 54% del territori del Maresme continua sent bosc.

El participants van trigar unes 2 hores a arribar dalt la fortalesa, on van esmorzar i es va començar a baixar de nou cap al centre de la localitat.

La propera edició del Pas a Pas serà el proper 19 de maig quan la caminada descobrirà valls, rieres i molins del nostre poble per tal de parlar i descobrir la importància del cicle de l’aigua a la nostra localitat.

Passat l’estiu es faran encara 2 sortides més durant la tardor, tot i que encara no s’ha avançat a què estaran destinades.

El “Pas Pas” vol descobrir l’entorn més proper amb caminades guiades que volen ajudar a interpretar el nostre municipi des de punts de vista més enllà dels urbanístics.

Les sortides són gratuïtes i obertes a totes les edats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics