URGENT

50 famílies de Malgrat demanen que els pintin les façanes de colors

Compartiu aquesta història

Fins a 10 cases del barri del Castell i de La Verneda de Malgrat han canviat la seva fesomia en aquestes últimes setmanes gràcies al projecte “Tu hi pintes molt!” engegat al municipi per tal de millorar aquests barris.

De moment ja han estat 50, els habitatges que han sol.licitat poder entrar en aquest programa finançat per l’Ajuntament i pel Projecte d’Intervenció Integral d’aquests barris.

Les façanes es pinten d’acord amb la carta de colors del barri elaborada al 2010 per la mateixa empresa responsable dels treballs cromàtics de les cases del riu Onyar a Girona.

Els encarregats de pintar les cases, són tres persones contractades a través d’una subvenció donada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, dins el projecte Treball als Barris. Una subvenció que ha servit per contractar 11 persones en total amb durant 6 mesos per a fer diferents actuacions dins el Projecte d’Intervenció Integral.

El programa “Tu hi pintes molt!”, vol formar i reinserir en el mercat laboral persones en situació d’atur, i també millorar el paisatge urbà del Castell i La Verneda.

Les persones interessades a que es pinti la façana del seu habitatge han d’adreçar-se a l’Oficina d’Habitatge i Projectes Urbans de l’Ajuntament -ubicada al nou Centre Civíc del carrer del Segre o bé a l’Ajuntament on hauran de presentar una sol•licitud. El termini és fins el 31 de juliol a les 14 h.

El cost de la pintura l’assumeix el propietari de la casa, mentre que les 3 persones del programa s’encarreguen de dur a terme la intervenció

Els propietaris Les 3 persones que participen en el programa són les encarregades de pintar les façanes i els propietaris dels habitatges assumeixen el cost de la pintura.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics