URGENT

Canvien les dates del Blanes 12

Compartiu aquesta història

 

Els organitzadors de l’activitat han decidit posposar una setmana la celebració d’aquest acte promocional de la ciutat perquè no coincideixi amb el Gran Premi de Fórmula 1 de Catalunya que es farà del 10 al 12 de maig al circuit de Montmeló. El “Blanes 12”, doncs, es realitzarà finalment el cap de setmana del 17 al 19 de maig i no l’anterior com estava previst inicialment.

Després de l’èxit de la primera edició, Blanes tenia previst repetir la iniciativa el cap de setmana del 10 al 12 de maig i l’Ajuntament ja havia fet les peticions corresponents a la Direcció General de Comerç per poder realitzar un “shopping night” el divendres 10. Ara, però, ha hagut de tornar a demanar els permisos.

El canvi de data, però, no afectarà les nombroses accions de promoció que s’estan preparant al municipi. Segons es destaca a la pàgina web de l’àrea de Promoció de la Ciutat hi haurà quatre tipus de promocions diferents. En primer lloc, els comerços de la localitat que s’hi inscriguin faran diversos tipus de promocions i descomptes i obriran fins les dotze de la nit el divendres 17 de maig. Els centres d’estètica i perruqueries oferiran alguns dels seus serveis a 12 euros.

I també hi haurà totes les promocions de restauració i d’allotjament. També es tornarà a comptar amb la implicació dels establiments d’allotjament del municipi, que oferiran ofertes de 2 x 1 i packs promocionals perquè els visitants puguin passar les dues nits de divendres i dissabte a Blanes. I també es tornaran a implicar en el projecte els establiments de restauració, que oferiran menús a 12 euros.

A més, també hi haurà diverses activitats al carrer per tal de dinamitzar encara més el municipi durant aquests dies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics