Els autors catalans acaparen tota l’atenció aquest St Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hi ha dos títols que es perfilen com a bestsellers aquest dimarts, d’una banda ‘Victus’ d’Albert Sánchez Piñol i de l’altra ‘Brúixoles que busquen somriures perduts’ d’Albert Espinosa. Això voldrà dir que els llibres més venuts en català poder ser precisament d’autors catalans que han escrit les obres originàriament en espanyol. Però, més enllà d’aquests dos títols, també hi ha un gruix d’obres que es preveu que es vendran bé. En aquest sentit no es pot perdre de vista les novetats de Carme Riera, Màrius Serra, Pilar Rahola, Sílvia Soler o Lluís Llach.

Ho explica a aquesta hora en Jordi Bayarri, de la Llibreria La Pilona de Malgrat.

Un altre títol important a PLF és el “Deu dies a Eivissa”, el nou llibre del palafollenc David Alenyà, que es va presentar aquest diumenge passat al casal de l’avi i que avui es troba en algunes parades del centre de PLF.

Els llibreters preveuen vendre 1,4 milions de llibres en aquesta diada de Sant Jordi, la jornada més important de l’any per al sector, ja que en un sol dia es concentra entre el 5% i el 8% de les vendes de tot l’any. D’aquesta manera, esperen mantenir els més de 18 milions d’euros de facturació que van assolir l’any passat (lluny, però, dels 20 milions d’euros d’edicions anteriors).

En aquest sentit el Gremi de Llibreters ha fet una crida perquè, tot i el pessimisme, “la gent surti al carrer, remeni llibres i en regali”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics