El procés sobiranista més present que mai a les parades de llibres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els títols sobre Catalunya i la independència són un dels referents en aquesta diada literària. Periodistes, historiadors, economistes i personatges populars escriuen sobre el que es coneix com “el procés” i sobre el moviment social que es va desencadenar amb la manifestació de la Diada de l’11 de setembre.

I és que les vendes de llibres sobre l’autodeterminació són ara un 70% superiors a les registrades l’any passat, segons responsables de la llibreria La Central de BCN.

Títols com “S’ha acabat el bròquil”, del periodista Jaume Barberà, o “1.001 Curiositats de la independència de Catalunya”, d’Ana Riera, ja han entrat a la llista dels més venuts que elabora la cadena La Casa del Llibre.

Entre les novetats sobre l’independentisme destaquen “Desmuntant la caverna”, del periodista Jofre Llombart; “El dia que Catalunya va dir prou”, del periodista Pere Martí; el llibre de fotografies “Tres dies que van canviar el país. Les grans manifestacions dels anys 1977, 2010 i 2012”; “La rebel•lió catalana. Notícia d’una república independent”, d’Antonio Baños; “Ser independentista no és cap pecat”, del monjo i historiador Hilari Raguer, o l’antologia de vinyetes publicades el 2012 “Any d’Estelades”.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics