URGENT

L’antiga caserna de policia de Malgrat es destinarà als Serveis Personals de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

 

El consistori malgratenc ha aprovat per junta de govern el projecte d’adequació de l’antiga caserna de policia, prop del CAP de Salut, per tal que aculli a partir d’ara les oficines dels Serveis Personals de l’Ajuntament. Això engloba serveis com els relacionats amb educació, promoció econòmica o els Serveis Socials.

Així ho han confirmat fonts del consistori malgratenc, que asseguren que les obres, que han sortit ara a licitació compten am,b un pressupost de 161 mil € aproximadament.

Fa 3 anys que les instal.lacions de l’antiga caserna es troben tancades i sense cap activitat, després que s’inaugurés les noves dependències de la policia local, a tocar de la N-II, el desembre del 2009.

Un cop fetes les obres de adequació s’hi traslladaran els serveis personals de l’Ajuntament malgratenc, que actualment es troben al carrer Ramon Turro, cantonada amb el carrer escoles, en un centre municipal que també acull l’escola d’adults, que serà a partir d’ara, segons fonts consultades per RP, l’únic servei que ocuparà aquest espai, que també està pendent de ser rehabilitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics