URGENT

La polèmica amb la Policia Local arribarà al ple

Compartiu aquesta història

Aquest vespre es tornarà a reunir el ple municipal de l’Ajuntament de PLF. Tot i que cap dels 16 punts a l’ordre del dia està dedicat a la situació del cos de seguretat, es pràcticament segur que la polèmica viscuda en les últimes setmanes a la policia es tractarà a la sessió d’aquest vespre.

El canvi de quadrant i d’altres condicions i consideracions del servei, han posat a la majoria d’agents en peu de guerra. Una situació que s’ha fet evident amb manifestacions i concentracions de protesta dels agents davant les portes del consistori i que encara no està resolta. Tot plegat coincideix amb l’arribada del nou cap de policia local que provinent d’una altra població i que d’entrada dirigirà el cos local durant un any prorrogable.

El d’avui al vespre, serà el primer ple municipal des de l’esclat de la crisi amb els agents, pel que s’espera que, ja sigui des del govern o bé per preguntes de l’oposició, s’acabi tractant aquesta polèmica.

De tota manera la sessió, la primera que es fa des del mes de gener, té previst 16 punts a l’ordre del dia, entre els quals cal destacar l’aprovació definitiva de l’ordenança que regula l’atorgament de subvencions, o l’aprovació dels acords presos en la mesa de negociació del personal de l’Ajuntament. També es donarà compte de la morositat del quart trimestre de l’any passat i del primer d’aquest any 2013.

El ple estava previst pel passat mes de març, però a petició de diferents grups municipals ha anat canviant de data fins a programar-se, finalment, aquest dijous, un dia gens habitual per a la celebració de plens al nostre municipi.

La sessió serà emesa en directe per RP a partir de 2/4 de 9 del vespre.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics