URGENT

Malgrat sanciona a 18 ciclistes i manté la campanya de control

Compartiu aquesta història

El municipi ha finalitzat la primera part de la campanya de control a ciclistes que va començar a principis de mes i que durant 10 dies volia posar especial atenció al comportament de ciclistes dins el casc urbà. Es buscava perseguir les accions incíviques que es duen a terme sobre les bicicletes. La campanya sancionadora arribava després d’haver fet dues campanyes informatives l’any passat amb la voluntat de millorar la convivència entre aquests vehicles i els vianants.

En aquests 10 dies, la Policia Local ha imposat 18 sancions a ciclistes a la localitat en el marc de la campanya concreta de control de bicicletes. Uns resultats que esperonen al consistori ha mantenir aquesta atenció especial, ja de forma permanent, pel que la policia continuarà multant als ciclistes incívics. Ho explica el regidor de convivència i seguretat de Malgrat, Valentín Rodríguez.

En aquests dies, tal i com es preveia, les principals infraccions han estat circular per la vorera, transitar en sentit contrari o bé amb excés de velocitat. De les 18, 12 són per circular en contrasentit en carrers de la localitat.

Segons Rodríguez, es tracta dels 3 principals aspectes que busca eradicar el consistori amb les campanyes informatives i sancionadores.

De les 18 sancions, 2 s’han interposat a veïns de PLF, però la majoria són per a veïns de Malgrat i interposades als carrers del centre com el Ramion Turró, Carme o St Esteve.

Entorn a l’ús de la bicicleta, la Policia recorda que cal respectar i donar la prioritat als vianants, no superar la velocitat màxima de 10 quilòmetres per hora i que el vehicle no pot circular per la vorera, a no ser que hi hagi un carril habilitat per a bicicletes. També cal disposar de timbre, llums i fins i tot, d’una assegurança.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics