URGENT

La previsió de pluja obliga a ajornar la Fira Medieval

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper cap de setmana estava prevista la realització de la 2a edició de la Fira Medieval de PLF. Les males previsions meteorològiques, però, han obligat a l’organització a suspendre aquesta activitat i ajornar la seva realització per una altra data, encara per confirmar.

En aquesta segona edició s’esperava de nou la part comercial i la part cultural i d’animació, amb diferents activitats i espectacles.

La principal novetat de l’edició d’enguany era el canvio d’ubicació, ja que la fira es preveia a la plaça del Fòrum Palatiolo, una previsió que es manté per quan finalment es pugui dur a terme la Fira.

Ara com ara, però, l’organització i l’empresa encarregada de la Fira estan negociant una propera data de realització del certamen.

També s’ha ajornat la celebració del Dia Mundial de la Dansa. A PLF la jornada es celebrava el dissabte amb una cercavila des del MiD que recorria diferents places de la nostra localitat, on anaven fent danses fins arribar a les Valls d’Ax, on es llegiria el manifest entorn a una última coreografia.

Aquest acte també s’ha suspès, sense nova data.

En canvi es mantenen el taller de cuina de Can Batlle, i els balls de saló demà al vespre a St Genís.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics